Mjusic


Förlåt för cambilder



Matilda fick mig på bättre humor så now i'm on top of the world, ska till stan och se en spelning i Kungsan där en som min kompis och jag halvkänner spelar, blir kul!
Mamma kommer hem ikväll också, thank god! Nu ska jag bara kolla Facebook (besatt), sen drar jag!

Not a lier

Jag tänker inte ljuga nu, tänker skriva exakt vad jag känner. Ska träffa en kompis typ nu men har egentligen ingen lust alls med det. Är så himla irreterad, arg och ledsen, inte för någon speciell anledning utan för att min tröja som jag använder till typ allt har krympt i tvätten, en JÄVLA FLUGA SÄTTER SIG PÅ MIN ENA FOT OCH NÄR JAG TAR BORT DEN SÄTTER DEN SIG PÅ MIN ANDRA FOT, och i min panna hela tiden, mitt hår är jättefult och jag klarar inte att vara hemma just nu, mamma kom hem! Nu!

Men får väl bita ihop, fixa mig och gå ut..

Getting out of here


Mot Micke!

This is what i'm talking about



Fint kollage va hahah not. Men så himla snygga saker, ge mig! Ikväll blir det chill hos Micke, mysigt!

Första dagen i fängelset som faktikst blivit ljusare och större

2 till bilder från kryssningen hehe, men vad ska jag lägga in då? Kan inte sluta tänka på hur sjukt kul jag haft denna sommar, vill bara släppa loss och dansa. Ska börja dansa varsomhelst närsomhelst när jag känner för det, jag älskar att dansa!
Första dagen i skolan idag då, fy jag var så himla skabbig. Och jag hamna i fel svenskagrupp, tack så mycket för den, verkligen. Ikväll ska jag iallafall på en promenad med Matilda, blir mysigt.



Skola nu


Italy



Bild på mig tagen för någon vecka sen, pizza med vänner.

Min mamma har left, she's going to Italy. Imorgon blir det första dagen i skolan, spännande. Vet inte vad jag ska ha på mig. Haha.

Tisdag

Hade som sagt först utvecklingsamtal som gick bra, åkte till Täby C sen och köpte lite nödvändigheter för att kunna plugga.



Erkänn, jag har rätt god godissmak va?



Kolla, this is crazyness, alla som går i min skola förstår haha det är helt sjukt mycket!



Inte så rolig dag nej men måste försöka bli frisk. Och plugga,


Normalt

Ja, vad kan man säga? Detta hade jag på mig igår.


Three pics of me taken the last week

Jaha, idag hade jag utvecklingsamtal, säger bara en sak- måste plugga nu! Tänker inte ta det chill alls denna termin! Tur att jag kommer kunna leva på mitt roliga sommarlov i några veckor!


F, E, jag och M på kryssningen


Emma and me



Fräsch lunch i Kungshallen i torsdags

Scary but problaly true

Rebecca Simonsson har skrivit något väldigt bra på sin blogg som har fått mig att tänka efter. Hon skrev om en 16-årig tjej vid namn Amanda som tydligen hade lagt ut något videoinlägg som alla skrattar åt. Sen skrev hon också att det här skulle kunna förstöra hennes liv, hennes framtid. Det kommer ju finnas kvar på internet hur länge som helst. Allt man lägger ut på internet kommer finnas kvar, alla bilder, alla blogginlägg från förr trots att man raderat bloggen. Jag har ju haft ett antal bloggar tidigare och har även haft sidor på massa olika communityn så gick in och sökte på mig själv på google, och det most scary is that every single inlägg finns kvar! Jag vill inte att mina framtida arbetsgivare ska se det liksom, och gamla bilder. Tur att jag har ett någorlunda vanligt namn. Men ändå, detta känns inte okej. Det gäller verkligen att vara försiktig med vad man lägger ut på internet. Och om man har en blogg måste man tänka på att vem som helst kan läsa den, chefer, lärare, mammor, kompisars föräldrar, alla kompisar, ALLA! So scary, think about it

Two pics and the story about today

Var i skolan en timme idag, var mest upprop. Jag hade ju inte oroat mig alls, ingen ångest och vad kul det skulle bli. Men så blev det ju inte. Jag har en roll i min skola som jag inte trivs i, som ingen av mina kompisar kommer förstå om dom läser detta. Och nu när jag haft så sjukt kul har jag förändrats till en vad jag tkr bättre människa, men när jag kom tillbaka till allt idag rasade allt igen och jag blev samma gamla människa.

Men detdär är ju ganska privat så lite mer ytligt: ja, efter skolan åkte jag och Elin och Tess till Täby och drack cocacola. Och nu är jag hemma, har ätit llite lunch (cola, mackor och jordgubbar). Inget mer planerat idag, förutom att försöka bli frisk.

Två bilder sätter jag iallafall in från kryssningen, härliga drinkar detdär! (Kommer nog fler bilder snart)




Dagens matintag? Haha

Satt precis och tänkte på vad jag ätit idag. donken till lunch, tacos till middag, cola&jordgubbar nu på kvällen. Inte okej, imorn börjar jag äta nyttigt igen och träna börjar jag med när jag är frisk igen.
Det är verkligen tråkigt att vara sjuk, jag vill inte. Men imorgon börjar skolan, ska bli så himla roligt att träffa alla igen.
Lovar att bilder från kryssningen kommer snart!

HEMMA!



Nu har jag kommit hem från kryssningen, fy vad kul det va! Bästa möjliga avslutet på lovet.
I torsdags åkte Emma och jag till stan och åt lunch i Kungshallen och shoppade lite, Emma sökte även jobb på lite olika affärer.
Köpte bara jackan jag har på mig på bilderna. Snart kommer sjukt många bilder från kryssningen!
Puss

Chillkväll i måndags



Mikael och jag



Micke och Tess





Mira och Josefin



Kvällen avslutades framför en film med rosé i fina glas hehe och massor av hallon. Och popcorn!
Inga bilder på Micha och Matilda som också var med, tyvärr.

Hejdå

Ska fixa mig lite, sen drar jag till min kompis. Skulle blivit en liten fest men nu ser det bara ut att bli chillkväll, vi ska först äta pizza :)
Har haft picknick med syster idag också.
Denna bild togs innan jag fixat håret och ögonbrynen för någon vecka sen, också på picknick.




Och denna idag :D

Inköpen för idag

Idag har jag köpt lite saker inför skolstarten, väldigt fina saker tycker jag!



Så himla söt piratpenna! I love pirates. Alla som känner mig vet det.



En mapp med flikar. Det står på kanten olika ämnen, asbra. Denna är egetligen allt man behöver. Hade nämligen en sån förra året.



En ascoolt rosa pennfodral



En söt liten penna



Och en almenacka, redan fullspäckad! Väl behövd, har använt min mobil innan.
Förlåt för cam-bilder men orkar inte hålla på och föra över massa nu.
Alla saker är från Akademibokhandeln.

Bajen- Elfsborg



VI HEJAR PÅ HAMMARBY!

Efter matchen (2-3 till Elfsborg) drog vi till The Voice och träffade lite människor. Sen när jag kom hem var det fullt liv här, kräftskiva. Alla var fulla och allt. Men jag tog ett glas cola och åt lite godis och chilla efter jag varit ute och hälsat på alla, skööönt!

Dagens typ?



t-shirt h&m, scarf secondhand, jeans miss sixty

Nu blir det fika hos mormor, ikväll ska jag träffa två kompisar som jag inte träffat på väldigt länge, blir trevligt!

Musik jag är besatt av just nu

I love Hoffe och Governor Andy!

Sommar 2009 har varit bäst!

Det har den verkligen! Har gjort allt jag velat. Varit på Skinnarviksberget och träffat sköna människor, varit i Rålis och träffat sköna människor, varit i Borås och träffat sköna människor, och Grekland och träffat sköna människor, varit med min bästavän Sandra och andra härliga kompisar, varit på festival och träffat sköna människor, varit ute med vår kära båt i skärgården och umgåtts med sköna människor, tältat utan tält, haft mysiga grillkvällar i solnedgången, varit på gröna lund x2 och i Eskilstuna med syster! (I LOVE SKÖNA MÄNNISKOR) Så jag har absolut ingen ångest inför att skolan ska börja, jag tar det som det kommer. Skulle möjligtvis vara för att jag inte gjort mina "läxor" över lovet som jag skulle göra, men jaja.


Idag ska jag in till stan med M, ska leta efter en cool väst i massa second hand affärer och sen är det ju fest i tunnelbanan! Fast det har vi inte köpt biljettter till dock :/

Sad :(



Det blir inge Gbg i veckan och det är jag ledsen för. För jag saknar mina kompisar som bor där, Emma, Fredrik och Sassa. Konstigt nog har jag ändå mina typ närmsta kompisar där nere. Jobbigt. Nu ska jag ner och läsa InTouch och H&M-katalogen och äta en macka och lyssna på tv:n. Kul kväll, verkligen!

Bilder från festivalen!



Vi gjorde allt vi ville, träffade härliga dreads-människor, hade roligt, träffade hoffe och lyssnade och dansade till dom, galet drag! Och lite andra roliga grejer såklart, i love festivaler!

Middag på Waxholm Hotell!



Idag träffade jag min kära mormor och vi gick runt lite i stan och fikade! Mysigt.
Sen åkte jag direkt till Vaxholm för att äta supergod middag med min familj, entrecote med potatistårta! Mums!

Uppsala!

Nu kommer vi! Reggaefestivalen nästa wohooo! Är sååå taggad nu!

Taggad!



Imorn bär det av mot Uppsala för reggaefestivalen! Mest åker vi dit för att titta på Hoffmaestro men det kommer bli så sjukt kul! Ah!

BACK HOME

Åh är hemma nu, har varit och badat med en kompis, myspys! Sova nu, direkt!

Eh


Hejdå igen


( Lindsay Lohan, snygging som vanligt )

Nu drar jag in till stan. Igen. Ska träffa upp en kompis och köpa lite saker :D Hörs sen!

God natt!

Kom hem för ett litet tag sen, vi har grillat och chillat och varit hos M, nu ska jag sova! Imorn stan med T och ha kul på kvällen :)

Trött och varm



( Bild från Paris i våras )

Kom precis hem, puh vad varmt det är! Och shit vad jag hatar kollektivtrafik! Skulle haft 20 minuter tillgodo i Täby Centrum, där jag har min tandläkare, men ist kom jag 45 minuter försent pga krångel med buss och tåg. Min tandläkare blev inte glad. Ganska chockad såg hon ut men fick iallafall en ny tid i september. Efter det mötte jag upp min mamma och hennes två kompisar för lunch!
Och jag var väldigt arg på ungdomsmottagningen också för dom svarar inte så jag tänkte åka dit och boka en tid istället. Men nänä, där var det helt mörkt och stängt. Men när jag kom ut ringde jag dit iallafall och fick tid NÄSTA TISDAG! WHAT?! JAG MÅSTE DIT NUUUU! Helvete!
Och när jag kommer hem hade jag glömt stänga av tv:n, så den har stått på hela dagen.. Miljövänligt.

För att pigga upp mig själv hade jag tänkt fixa ett grillpartaj ikväll med mina närmsta kompisar!

Tandläkaren


Gick upp 8.00 idag! Gud, vart tog sommarlovet vägen? Nej men jag måste gå till tandläkaren. Ska vara där 10.30, vadå tidigt!?

hemma!



Bild från Grekland 2007

Vet inte vad som händer ikväll, hoppas på ngt kul. Jag saknar some wildness! Vill åka ngnstans och bara feeesta galet eller ngt!

Nu drar jag

Eller inte riktigt än, måste fixa mig och allt först men sen drar jag och träffar en kompis. Ska försöka fixa ngn design till denna extremt fula blogg men asså, jag kommer inte ihåg hur man gör. Hade värsta fina på en gammal blogg men aja får se.

Good morning baaabes!



God morgon världen! Vaknade precis. Dagens planer är väl att åka till
Skansen ikväll, för Allsångens skull, var flera år sen jag var där och jag
älskar det, så det blir nog kul. Annars har jag inte planerat ngt kuligt.

Hej osminkad


Solsolsol


Såhär cool är jag idag.. Eh ja mina läppar och allt lyser ju, dåligt inställt!
Har precis varit ute och solat, love the weather today!

sis and me



Happy sisters. We love dancing! Haha neh men vi brukar faktikst lyssna på favoritradio 107,5 och dansa och ha oss i mitt rum haha

Bilder från Grekland kommer nu också!








Åska på väg, syster söt i hörnet!



Schtekaa!





Ehm, snygga!








Ja som ni ser är jag inte så bra att ta kort på roliga saker, typ folk som man träffar eller så. Typiska semesterfoton för vuxna kallar jag domhär korten.

Gröna Lund igår


Alla var ju på Gröna Lund igår, så även jag! Vi åkte mest dit för att se Johans band på scen men han dök aldrig upp, men ett annat förband som var sjukt bra var Hyper Crush, nya favoriter, lätt!


Men vi drog från grönan när Lady GaGa var klar typ, så åkte vi till berget och satt och myste och kollade på solnedgången och pratade, myyys.

Fint va? I love this city!

Lala


Sandra och jag i onsdags <3

Ny teknik!

Har även hunnit köpa lite ny teknik sista veckan, en assnygg mp3 och en 11 tums-dator (helt perfekt storlek), i love'em!

Tagen med min nya webcamera :)

Veckan som gått


Under veckan som gått har min bästavän från Göteborg kommit till Sthlm så vi har umgåtts lite. Det var riktigt skönt eftersom vi inte hade pratat med varann sen typ maj. Så i tisdags åt vi pizza och hyrde film med Josefine och Matilda också. Och i onsdags shoppade vi slut på alla våra pengar och träffade Astrid en snabbis också. Henne har man inte träffat sen i juni.
Och ja, idag blir det pool och grillparty uppe på en kulle typ, har aldrig varit där. Hoppas bara vädret tillåter!
Sitter och dricker juice till frukost nu, vi har inget annat hemma typ. Om det var någon som var intresserad.

RSS 2.0