Varanndag metoden (VR)

Idag börjar jag på varanndag metoden som håller på i 2 veckor. Sista chansen nu för helvete, jag ska klara det!
(Tog bilden från en annan blogg, kommer inte ihåg vad den heter)

Svetten rinner

De senaste dagarna har varit buissy. I onsdags åkte vi till Rålis i stan, lyssnade på musik och åt jordgubbar, solade och badade. Sen träffade vi några killar där som vi sen åt middag med. Men vi åkte hem sen och somnade klockan 6 på morgonen typ, hade lite mysigt. Dan därpå träffade jag lite andra kompisar. Vi köpte med oss jordgubbar, körsbär, chokladmuffins och godis och satte oss vid Skavlöten i Täby. Och jag badade hihi :)
På torsdags kväll åkte vi ut med vår båt i Stockholms skärgård och tillbringade hela helgen där. Och jag fick en av mitt livs roligaste upplevelser, att åka ring bakom vattenskootern, fyfan vad jag skrattade efter haha det måste ni prova!

Så vi kom hem igår och idag har jag bara tagit det lugnt efter en väldigt dålig natts sömn, nu ska jag ut på en promenad och sola. Hatar att ligga ner och sola så då kan man lika gärna ta en promenad, jätteflummigt inlägg men whatever, är så sjukt varm!

Mysdag

åh vilken härlig dag det varit! Therese och jag åkte in till Skinnarviksberget, lyssnade på musik, åt jordgubbar och choklad. Lika mysigt som alltid. Sen gick vi på en lägenhetsvisning på Kungsholmen som hon ev. ska flytta till. Perfekta läget! Sen åkte vi hem till henne och grillade i kvällssolen, this is what summer is all about and i love it!

The City Girls


I The City är alla sjukt snygga. Vill ha nya avsnitt nu, nu, nu!

Glad midsommar i efterskott

Min midsommar blev bra. Vi var på Ingmarsö och där var det drag. Fick medelhavskänsla och åkte vattenskooter. Båten vår la vi till mellan de två festbåtarna åp ön men det var härligt för där pratar alla med alla och jag älskar sånt.
Nu blir det stranden!

Picknick


Idag hoppas jag på picnic med min kompis Sofia- jordgubbar, naturgodis, ananas, prat och tidningar, mysiiigt!

Midsommar

Jag blir borta över misommar, kommer hem igen lördag kväll. Det är nämligen så att jag ska ut i Stockholms skärgård och ha det sjukt mycigt.

Måste bara berätta om min morgon först. Min bror och jag skulle ta hand om vår syster Alexandra, 5 år, idag men när vi vakna var hon borta. Vi går ner och ser att hennes skor och jacka är borta, springer till hennes grannkompis, får hjälp av hennes mamma. Fortsätter leta på lekparker, i skogen, i en koja, på parkeringen men vi hittar henne inte. Jag hade kontakt med min mor under hela letandet och till slut ringde hon polisen så min bror gav dom vägbeskrivningar och partrullen var halvvägs framme så självklart pratade vi med hennes pappa som hade tagit med henne till jobbet. Självklart var allting mycket mer komplicerat men ungefär så gick det till. Så jag fick min lilla morgonjoggning. Fast i mina sovkläder. Haha just det, jag sprang runt och skämde ut mig i mjukisshorts, super-tröja och morgonfrilla. Haha!

Min resväska



Jag älskar att packa!

Skoshopping



Jag har köpt sjukt många skor på typ.. senaste veckan. Alla dessa, plus ett par ballerina, löparskor och oranga tygskor.

Grebbestad



Västkusten för några veckor sen. Det var typ finare väder då än vad det är nu. Men det ska inte hindra mig, för jag har sommarlooov!

Otekniskt men sjukt kul



Om dethär funkar blir jag sjukt lycklig. Och om det funkar ska ni veta att det 2-3 år sen men erkänn att min släkt/familjekompisar är lite roliga?

(Ja jag hade playahead förut men tänkte ta bort den fast videoklippen hindrar mig eftersom dom ligger där)

The Pretty Reckless


I love'em!

Nothing

Är inte hemma just nu, därför kan jag inte riktigt starta blogga på riktigt. Förlåt.

(Asful bild från mig från Paris flygplats april 2009)

Hemma

I fredags åkte jag och en del av min familj ner till Borås för att fira Emmas student. Självklart spöregnade det men det gjorde inte så mycket. På kvällen fortsatte hon ofc festa medan vi åt middag på Chinatown och sen tog några drinkar på Grand Hotel.
 
Så vi kom hem i söndags och igår åkte jag hit till Sollentuna för att bo här i en natt. Astrid blev hitbjuden så vi hade det jättemysigt :)
Det är sol idag så ska passa på att sitta ute och läsa tidnignar och sola lite. Sen måste jag till Stinsen och hämta mina skor som jag lämnat in på skomakerit.

Klänningen jag hade på min på Emmas student kommer från Bikbok och kostar 499 kr.

RSS 2.0