TOO HAPPY FOR A MONDAY MORNING



loggade in på facebook, omg världens bästa grej som gjorde min dag, i love it!

OOPS



blev inte allför mycket plugg idag

YESTERDAY WAS FUN

fast jag hittade ingen present till min mamma, får kolla imorn också. vad vill hon ha liksom?

jag älskar det faktum att det fortfarande är sommar, slutet av september, jag älskar att det händer så mkt kul nu/i höst (kmr bli världens bästa höst!), jag älskar att jag kommer få massa fina saker från NY när mamma kommer hem, jag älskar att det finns så mycket bra musik nu, jag älskar att vi ska äta tacos till middag, jag älskar att jag äntligen är klar med min religion-uppsats trots att den inte blev så bra, jag älskar att jag går i en så bra skola med de bästa lärarna.

det finns bara en sak som saknas i mitt liv just nu.


någon av dessa godibitar kommer mammi antaligen hem med.

jävligt tråkigt inlägg, i know men palla bättra sig?
varför ska man blogga egentligen?

GLÖMDE

jag hade så cp-kul med matilda igår. vi mötte upp en kompis; "är ni typ.. packade?" haha nej helt ärligt, vi är psyko helt nykra.
men drar nog till stan nu ändå.

INGEN TURNERING



blir ingen turninering och inget cp-kul med matilda heller idag. men hittar antlagligen på ngt annat kul ikväll. vill va i grebbestad! ah.

TRÅKIGT, MEN UPPDATERING IALLAFALL

skolan var kul idag har jag för mig, kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. sen drog jag och tess in till stan och fikade och nu på kvällen har jag bara varit bokstavligt ute med matilda, vi har gått runt och lekt psyko (så b men så jäkla kul).

imorgon ska jag på turnering i stan och sen på kvällen ska jag och en kompis hitta på ngt kul.

JAG VILL SE FATTIG UT


asså har ni tänkt på en sak? gud vad tråkigt det är att vara rik, då får man ju mindre motgångar. visst det kan va kul, man kan köpa vad man vill. men herre vad tråkigt. jag vill bli fattig, dom är ju snyggast! klart jag vill kunna köpa en dyr lägenhet för att den har bra läge men liksom, okej- jag vill SE fattig ut, asballt ju!

igår var det ännu en tv-inspelning, sedan middag i stan och promenad på älskade söder.

idag åkte jag till stan med en kompis, vi köpte biljetter till Bajen- GAIS på onsdag, exiting! Vi ska stå i klacken, omg hur kul?! Imorn are Anette and mum leaving for  NYC!

CocaCola time!

JAG ÄR BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV

varför pluggar man aldrig hemma?

tänkte komma med lite fler musiktips, asbra musik har jag hittat!
hellacopters- toys and flavours
timbaktu- en high 5 & 1 falafel
niklas hocker (idol 2009)
italo brothers- stamp on the ground
jos conzlez- crosses
kalle baah- små svarta änglar
sonic palms- on the beach
promoe- mammas gata
reverend and the makers- open your windows
sam sparro- black and gold
calvin harris- the girls
britney spears- stronger
imogen heap- the walk
beatles- twist and shout
the chermical brothers- the salmon dance
the ting tings- thats not my name
trentemller moan- vocal remix ft ane trolle
led zeppelin- babe im gonna leave you

nu ska jag till täby c med mammi tror jag

SUNDAY MORNING



har min festival tröja på, med massa underbara autografer, ni fick tyvärr inte se den mest värda som sitter lite högre upp, vid axeln typ. lyssnar på jimi henrix (kärlek) men nu ska jag äta frukost

LOVE OF MY LIFE



this is greatness! be happy i share it with you..

TV-INSPELNING

Här ska "Dagens Man" komma ner!

( bild från gynnings blogg )

idag var jag en kompis på inspelning för gynnings nya program dagens man, och jisses, hon är verkligen snygg i verkligheten!

JACUZZI OCH VATTENPIPA

efter skolan drog vi och mötte upp min kompis pojkvän och hans polare. vi fikade lite och sen sa vi hejdå till dom. sen blev det jacuzzi och vattenpipa hos en vän, sen tänkte vi dra till en fest hos några killar vi träffade på vägen men vi sket i det så vi gik hem till en annan kompis och somnade i soffan.

så fredag kväll såg ut sådär:


I DONT CARE WHAT YOU MIGHT THINK ABOUT ME

(rubrik ur låten geek in the pink, jason mraz)


undra om man kan ha shorts på sig idag?

MUSIC CAN CHANGE YOU

FÖRST: APPROPÅ MUSIK- JUST NU SPELAR DOM PÅ DEBASER! AAAAAAAH!
OBS! Behöver verkligen inte läsas, flummigt.
Men jag tänkte på en sak, jag byter smak/stil inom musik väldigt ofta. I våras lyssnade jag bara på 60 och 80 tal, typ Beatles, Jimi Hendrix, Led Zeppelin och dom, och 80tal- ja väldigt poppig musik. Innan dess lyssnade jag bara på techno, real house! Och jag har också haft några rockperioder- Metallica, Static-X, Stones m.fl.

Jag älskar musik! Just nu sattes Dirty Diana med Michael Jackson på. Favoriten!
Har också bytt stil väldigt mycket, "fina flickan", rockig, vanlig, egen och jag har också haft en konstig kläd-period.

Man påverkas väldigt mycket av musik, tänk på dreadsmänniskor, rockers, och dom som inte lyssnar på musik alls, man ser det ju på klädstilen!

IDOL MED DELIKATESSOST NU, LÖÖÖVE IT!

HOPPAS NI INTE MISSADE 090909 0909

Hade lektion då, den minuten var verkligen lycklig. Antaligen psykiskt. Pluggar buddism, hinduism och sånt nu. Bjuder på en sjukt skön låt sålänge!

DO NOT THINK YOU HAVE A BAD PERIOD

dagen gick mest åt att snacka med småttingarna som börjat i vår skola. sen drog jag till tess och kollade på stockholm boogie. äntligen. i loved it. aaaah hoffe, aaah karl-uno, aaaah john! (obsessed)

bild från sommar 2007 haha


IDAG SKA BLI EN BRA DAG





jag kan inte låta dethär ta över mitt liv. idag är jag glad. tjoohoo nu måste jag rusa till bussen!

HELVETESDAG

har inte varit fokuserad at all idag, trots att jag vet att det är viktigt nu. allt började så dåligt. jobbiga kläder (har blivit bekväm av mig?), tvingad att stå i maten, förälskad i helt fel person (?), personliga problem, saknad, bostadssituation, tårar x4, ugly-dag, dålig på matten, huvudvärk, livstankar, underbar musik.

förlåt. jag hoppas verkligen morgondagen blir bättre.

TIME FOR SCHOOL



mittbena igen :)

MONDAY MORNING

bara accesoarerna som saknas. ett coolt halsband, några ringar kanske? vill ha mina ankelboots, använda en gång, men orkar inte ha dom till skolan så det blir väl bootsen, igen.



IM IN LOVE WITH MUSIC

Just nu är jag obsessed with music så här får ni lite mer tips.

Lykke Li- Dance dance dance & Tonight
Salem al Fakir- Hymn
Kings of Leon- On Call
Ramones funkar ju alltid
Britney Spears- Stronger
Lionel Richie- All night long

MEN DETTA ÄR DET BÄSTA JAG HÖRT PÅ LÄNGE

TIME FOR REFRESH

nu har vi fikat klart, ska ta en dusch nu och tänkte passa på att prova asia straight. har ju väldigt lockigt hår, ändå har jag inte provat detta innan.


GRATTIS BROR

idag fyller min bror år, han hade fest med sina kompisar på vår båt igår så han kommer väl hem snart, då ska vi fika och sjunga högt och falskt! vilket jag också måste göra på måndag. och på tisdag då hela fyra st fyller år! herregud.



just nu är jag taggad inför livet. och jag lyssnar på promoe- kråksången, dekadansen, lev nu, några nollor efter, imperiet- so damn good!

DAGENS INKÖP

inköpet blev ett par svarta sammetstights. vad tycker ni om det? känns ganska förrförra säsongen men jag tycker det är snyggt. lite svårt att matcha bara, men vad tycker ni?


DET BLEV TANTO OCH BERGET

vi köpte pizza och tog med oss till tanto, sen gick vi vidare mot skinnarviksberget och checkade läget. det var sköna människor där som vanligt, det var fylla där också, som vanligt. och sen gick vi vidare mot gamla stan. tack tess för en underbar kväll, alltid.




MITTBENA OR NOT?


LET THE MUSIC TAKE YOU TO ANOTHER GALAXY

jag brukar stå och dansa/digga offentligt när jag lyssnar på musik. det måste se roligt ut.



jag vet, låtarna är gamla. so?

OUTFIT


Jag bor i domhär kläderna haha nej jag byter ju vit tröja och kavaj ibland, och halsband och ibland har jag strumpbyxor eller inget istället. Men jag gillar själva stilen. Jag tog kort med kameran först men fastnar inte så det fick bli med cammen, igen.

JAG HAR BRÄNT MIG PÅ PLATTÅNGEN. IGEN..


Aj.

NEW FAVOURITE BLOG



Rebecca & Fiona


2nd breakfast with super friends!



Fattar ni hur starkt cola är? Sjukt. Om man tar en klunk cola utan att svälja sen hör man hur fräter i munnen och det går knappt att ha den där 10 sek för att det gör så ont på tungan. Fatta vilka medel det måste va i. Jaja, cola är gott!

SATURDAY


bild från uppsala reggaefestival
jag är redan helt ensam, hela familjen har lämnat mig. jag själv ska idag äta middag i rålis, sista chansen innan höst, med några vänner, nu på dagen vet jag inte riktigt än så jag hinner nog skriva ett inlägg till snart :)

Sommar 2009 i ord

Skinnarviksberget och träffat sköna människor, Rålis och träffat sköna människor, Borås och träffat sköna människor, Grekland och träffat sköna människor, haft grillkvällar i solnedgången med sköna människor, Uppsala Reggaefestival och träffat underbart coola människor, Stockholms skärgård med sköna människor, tältat utan tält, träffat min underbara bästavän, gått på tusentals spelningar, sett kändisar all summer long, varit på gröna lund x2, varit i Eskilstuna, varit på kryssning och träffat sköna människor, sjukt många sköna människor!
Jag älskar sköna människor. Mitt i alla vardagliga problem vill jag tänka på detta, drömma mig tillbaks och längta till sommar 2010, men this is life I guess.

VAFAN FUNKAR INTE FACEBOOK FÖR?!

Så sur, så besatt..
Hade såå många lektioner idag, SO och engelska. Haha nej men seriöst, har bara 5 lektioner i veckan, inkl. idrott så det är många för mig. Och fick läxor i båda ämnerna. Har inte haft läxor på 3 år? Så ovanlig dag idag, men jag gillar min skola, jag gillar mina klasskompisar, jag gillar mina lärare.
Efter skolan åkte jag och Elin till Täby och fikade och pratade. Och ikväll blir det bara mys. Ska äta chips med dipp, har inte gjort det på typ ett år så det blir gott. Film blir det också. Jag gillar dock inte dessa kvällar så hoppas jag får lite roligare imorgon.


Mig och min bästus. Jag ser lite.. jag vet inte vad, men med min glugg och det. Jaja, Sassa, om du läser detta- jag saknar dig.

Halsband 4,50kr hos Lindex



Dock finns det inte kvar haha! Skola nu, funderar på att åka till stan sen och stanna där tills solen gått ner.

Am i'm in love?

Väldigt härligt men samtidigt väldigt jobbigt. Fel person. Alltid.

Favourits right now

LMFAO- Yes och lalala
Hyper crush- sex and drugs och candy store
O'Spada- Time
Digitalism- Taken away
Kenta- Idag är jag stark
Allt med Hoffmaestro!
Coldplay- Fix you
Thomas DiLeva- Vad är frihet
Pitbull- Hotel room service
Lily Allen- Fuck you
Avril Lavigne- Nobody's home
Guvernor Andy- Hålligång och reggaeprofil
Promoe- Dekadensen
Matt Nathanson- Car crash
Justice- D.A.N.C.E
Michael Jackson- Dirty Diana
Name the pet- Get on the bus och Sunshine
R.E.M- Save the night

Farbröder

"Farbröder som handlar typ: en liter fil, en banan och ett litet paket skinka. Farbröder som stoppar ner sina varor i tygkasse och går långsamt hemåt. Farbröder som sitter själva på ett café och äter en liten prinsessbakelse. Farbröder som sitter på en parkbänk hela dagen. Farbröder som tittar på tv hela kvällen."

Så himla fint skrivet.


LOKA PÄRON OCH PLUGG NU



Om jag fick välja kvällen, skulle jag först vilja äta middag med underbara vänner på en mysig restaurang på söder, sen gå till berget och prata, kolla på solnedgång och dricka kall öl.

HEY ITS RAINING



vit klänning som jag knutit, kavaj, boots, kedjehalsband, grå mössa, väska från paris, leggins. och så ska jag ha på mig en kofta på huvudet också, man vill ju inte att håret ska förstöras..

I bought the Monkiboots!



I love them already! Blev en ganska lång snabbis i stan idag med en kompis, hann med att vara extremt taskig, träffa kändisar, träffa coooola människor och vara med i en undersökning där man följde med upp till en lägenhet (läskigt, våldtäktsman?) men det gick bra.

Om jag ska berättra två saker jag är bra på är det att missa bussar och hitta vägen. Jag har extremt bra lokalsinne och vet alltid åt vilket håll öst, väst, norr och söder är vilket är en bra egenskap när man missar minst en buss per dag, en vanlig dag. MINST en buss varenda dag, jobbigt.
Nu blir det plugg och godis!

Tisdag

Idag ska jag först till skolan, sen tandläkaren, sen åker jag in till stan och köper de älskade monki-bootsen och sen blir det antagligen hem och plugga igen, kul men thats life. Kanske promenad med kompis ikväll?

Dagens musik: Thomas DiLeva- Vad är frihet & Vi har bara varandra

RSS 2.0